Søndag, 14. februar

20160214_092155

Farvel til Anders og Minna.
Lufthavnsbussen er både langsommere og dyrere end den almindelige, men det bliver nu den vi tager.

Vi har bestilt bil hos GoldenCar. Vi skal bare stille os et bestemt sted og vente på at der kommer en bus fra dem og henter os. Det varer længe og vi begynder at blive lidt foruroligede mht om de ved at vi står der. Men så dukker den endelig op og kører os til et eller andet sted uden for Nice, vel et par kilometer.

De sædvanlige diskussioner om forsikring. Den til en begyndelse søde dame slår over i det striglede,i hvert fald insisterende, da vi ikke vil ændre fra den forsikring vi har tegnet til den som hun vil foreslå.

Kom af sted uden rigtig at vide hvor vi befandt os gætter os frem i retning af Marseille. Endelig kommer navigatoren på, vi er på rette vej.

20160214_124724

Frokostpause på havnen i Frejus med moules frites hos en sød gammel tjener.
Får ved kommunikation via AirBnB vished for at overtagelsen (først) vil finde sted 16.30 (øv!)
Videre ad landevejen N7 (i stedet for motorvejen) med pause på Macdonald(!)
Når parkeringskælderen med 1% strøm tilbage på navigatoren, da vi skal finde ind i byen og finde parkeringskælderen. Står ved opgangen på slaget 16.30 og venter et minut på Charlotte. Hun er venlig og klar og meget effektiv, så det tager ikke lang tid. Lejligheden er fuldstændig som vi har kunnet forestille os fra annonceringen.

20160216_103636

Der er 6 minutters gang til deres lejlighed. Vi er hos Thomas lidt i 6, Inge er på vej tilbage fra København og skal lande ved 22-tiden. Vi spiser sammen med Thomas på Cafe Verdun på Place Verdun, tæt på deres lejlighed. Vist nok et af de steder hvor Cezanne kom. Vældig dejlig mad.

Der er lidt varmt på hemsen og Stina kan ikke tåle den syntetiske dyne. Hun lister ned på sofaen
Og naboen starter højrøstet samtale bag en tynd væg ved midnatstid. Så en lidt problematisk nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *