Mandag, 15. februar

Ved halv otte tiden går jeg en lille tur i byen for at købe mælk. Det er mere indviklet end forudset, det bliver en ret lang tur, hvor jeg må spørge om råd om vej og forretninger. Finder endelig et lille supermarked ved markedspladsen Place Richelme.
Hos Inge og Thomas kl 11.

Der er kun plads til tre i Inges lille bil, så vi tager
på Vasarely med Thomas. På vejen passerer vi vandvæggen på broen over vejen.

20160215_115235

Udstillingen lever helt op til mine forventninger. Det er også sjovt at være et selskab, som kan gå rundt og diskutere værkerne, der jo giver rigelig anledning til fortolkning og udforskning. Thomas har været her tidligere, syntes vist at det var lidt monotont, men giver udtryk for at andengangs besøget har tilføjet lidt mere interesse til udstillingen. De kæmpestore formater giver helt bestemt en ekstra dimension.

Så til Cabries for at skifte bil. Til Pernilles og Jacobs Mercedes. Vi får også et hastigt kig på deres lille “landsted”; selv er de på skitur; det er derfor de har lånt Thomas’s bil. På vejen får vi første kapitel af historien om Garganne, et aluminiumsværk, som har en udledning til et vandløb, der løber forbi Marseille. Vi kan se en røg/dampsøjle i horisonten, som stiger op fra værket.

(sen) frokost på Cours Mirabeau, (Bastide du Cours). Scandinavie (S,T), fois gras (I) og snegle (A).

20160215_143122

En spadseretur til det nye kulturcenter, med vandvæggen i et nyt perspektiv. Og en drink på en cafe ved La Rotonde.

20160215_162150

Aftalte at mødes til aftensmad hos IT, skinke og laksegratin. Åbenhjertig og informativ og tankevækkende snak om vores familier flere generationer tilbage og frem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *