Onsdag,17. februar

Morgenkaffe på den skumle men solbadede Cafe Carrefour der hvor Rue Alpheran møder Rue d’Italy. Lunt vi kan sidde udendørs. Kaffe og croissant.
Stod på gaden hos IT 11.30 og kørte med det samme  til Marseille. Marseilles skyline præges af et meget flot højhus bygget af Daha Hadid. Det er hovedkvarteret for Pernilles firma CMA. Her er et link.
20160217_112952

Vejret var formidabelt og MuCEM mageløst. Vi var der flere timer. Igen var det meget udvidende for oplevelsen at være sammen med I og T og kunne diskutere. De har i øvrigt været her en gang tidligere på året. Tid til en frokostpause, som kom til at foregå på en beskeden men fin restaurant Place de Lenche. Herfra var 20160217_132636

der kort ned til Vieux Port. Herfra er der en trappe op på niveau med taget på MuCEM. Formidabel udsigt over havnen. En gangbro fører over til museet som har en have på taget. Så nogle timer mere på museet.

På hjemturen fortalte Inge om den demonstration mod aluminiumsværket som hun var løbet ind i sidst hun var i Marseille.

Efter hjemturen hvilepause hos os selv.

Cafe Bistro lagde rum til afskedsmiddagen. Inge havde omhyggeligt bestilt plads, men noget var gået galt, så de måtte improvisere plads til os i et lille selvstændigt indelukke. Stedet har et ry for god mad, så ikke så mærkeligt at der er run på.20160217_214614

Det lykkedes mig endelig at overliste Thomas og snige mig ud til tjeneren og klare regningen. Thomas er ellers en hård mand i den slags anliggender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *